Andrei Paici

Este economist, specializat în gestionarea și administrarea persoanleor juridice de drept priva (PFA, PFI, SRL etc.).
Este omul care găsește soluțiile optime pentru persoana juridică pe care o deții, indiferent de foma de organizare a acesteia și care menține relația cu organele de stat implicate în viața persoanelor juridice (Registrul Comerțului, Direcția de Finanțe, OCPI etc.).
Oferă întotdeauna soluția optimă în ce privește înființarea, modifcarea sau radierea firmei sau firmelor pe care le deții. De asemenea, este persoana cel mai în măsură să îți spună ce declarații trebuie să depui și când trebuie să faci asta.
Totodată, supraveghează procedura de radiere și lichidare a firmelor, indiferent de modul în care se întâmplă asta.
Este foarte important să “pui ordine” în persoana juridică pe care o deții, iindiferent dacă dorești să îi suspenzi temporar activitatea sau să renunți de tot la ea.
Există numeroase cazuri în care cetățenii au plecat în străinătate convinși fiind că și-au radiat și lichidat firma pe care o dețineau în Rpmânia și s-au trezit după ani buni că aceasta încă există și înregistrează datorii enorme care au fost imputate administrtorului prin atragerea răspunerii patrimoniale.
Supravegherea procesului de lichidare a persoanei juridice pe care o deții sau ai administrat-o trebuie urmărit în toate etapele, deoarece poate avea cosecinte financiare extrem de grave asupra ta.