Ana Sandu

Psiholog, redactor sef al revistei Psihoinfo.com.

Tacticianul echipei, este specializată în psihologie comportamentală și în consiliere posttraumatică.
Este omul care evaluează toate aspectele cazului tău (juridic, judiciar, financiar, psihologic) și elaborează tactica optimă pentru fiecare intervenție.
De-a lungul colaborării a realizat numeroase “profiluri psihologice” atât ale părților adverse cât și ale sărilor de fapt.
A oferit totodată suport clienților pentru depășirea momentelor mai neplăcute pe care le-au traversat uneori.
De asemenea, privește cazurile din perspectiva consecințelor globale ale problemelor asupra clienților și le oferă acestora recomandări în ce privește gestionarea optimă a efectelor negative inerente. Totodată, este membrul echipei cel mai în măsură să te asculte dintr-o perspectivă exhaustivă.
Ne privim clienții nu ca pe niște cetățeni care au o problemă juridică și att, ci prin prisma omului definit ca ființă bio-psiho-socială complexă.
Mai concret, dincolo de rigurozitatea legală și juridică, soluțiile noastre îți prezintă și consecințele pe termen mediu și lung ale acțiunilor tale atât asupra ta (legale, financiare, emoționale) cât și asupra membrilor familiei tale, acolo unde este cazul.
Suntem probabil singurii consilieri și apărători ai tăi care îți expun absolut toate efectele acțiunilor și inacțiunilor tale viitoare.